Πιο πρόσφατα

18/4/18

Johnny Carbonaras - Banksters - Influenza - Monofo live στο WE

Οι Johnny Carbonaras, The Banksters, Influenza και Monofo συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή του WE σε μία εκρηκτική συνάντηση

Johnny Carbonaras| The Banksters | Influenza | Monofo Live
After-Party Dj Set Rolas
Δευτέρα 30 Απριλίου 2018
Πολυχώρος WE

Είσοδος: Προπώληση & Ταμείο 6€
Σημεία Προπώλησης: WE

Αποχαιρετούμε τον Απρίλιο, με ένα δυνατό ψυχεδελο-γκαραζο-σερφο-πανκο-ροκεντρολ λάιβ που θα συνεπάρει τα πλήθη και θα προκαλέσει αίσθηση...! Johnny Carbonaras, The Banksters, Influenza και Monofo συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή του WE τη Δευτέρα 30 Απριλίου και η βραδιά προβλέπεται εκρηκτική! Χορός, ενέργεια, αλκοόλ και λετ δε μιουσικ πλέι!

Οι Johnny Carbonaras είναι ένα ψυχεδελικό σερφοπάνκ (και όχι μόνο) συγκρότημα. Χρόνια στο κουρμπέτι, με ένα ομότιτλο πράσινο βινύλιο (s/t, LP, CD, Green Makaroni Records) και μία αυτοοργανωμένη ευρωπαϊκή περιοδεία στην πλάτη τους, συνεχίζουν ακάθεκτες να σέρνουν το χορό και να ξεκουφαίνουν τα πλήθη. Στο WE στις 30 Απρίλη θα παίξουν κομμάτια απ' το επερχόμενο δωδεκάιντσο single τους που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Οι Banksters μολύνουν το σύμπαν με άτεχνο, κακοπαιγμένο, θορυβώδες rock and roll από το 2009. Γνωστοί για τις καταστροφικές τους ζωντανές εμφανίσεις, με δύο full albums ("Bang", 2013, "Battle", 2017) γεμάτα θόρυβο και ψυχολογικά προβλήματα στο ενεργητικό τους και ένα τρίτο στα σκαριά, έρχονται στο WE στις 30 Απριλίου για να σας κάνουν να χορέψετε μέχρι να πέσετε.

Οι Influenza είναι μια garage rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που τους αρέσει να παίζουν μουσική και να παίζουν γενικότερα... Ο διάολος έσπασε το ποδάρι του κάπου στο 2015, όπου ενώθηκαν οι 4 φλέτσες μουσικά (και όχι μόνο) και όλα πήραν το δρόμο τους. Από τότε σκορπίζουν συγκίνηση στον κόσμο με δυνατά και απρόβλεπτα λάηβ σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, όπου όλα επιτρέπονται, και με την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο Symptoms μέσα στο 2017. Κάποιες χαρακτηριστικές επιρροές της μπάντας είναι οι Ty Segall, Black Lips και Black Angels, με τον κάθε φλέτσο να έχει τα δικά του ακούσματα και να προσφέρει δημιουργικά στο στυλ των κομματιών.

Οι Influenza είναι οι:
Απόστολος Τρικκαλιώτης - lead guitar
Βαγγέλης Σκούπρας - bass
Απόστολος Μητακίδης - lead vocals/rythm guitar
Γιώργος Αναστασιάδης - drums/backing vocals


WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284700 
www.weskg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.