Πιο πρόσφατα

24/11/17

Πρώτη ανακοίνωση για το Los Almiros Festival 2018!

Οι διοργανωτές του Los Almiros Festival ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες του φεστιβάλ για το 2018, το οποίο θα είναι τριήμερο!

Έπειτα από έξι χρόνια μέσα στα οποία το Los Almiros συνεχίζει να μεγαλώνει αδιαλείπτως, ήρθε η πρώτη ανακοίνωση για την έβδομη έκδοση του φεστιβάλ, το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό.

Η ανακοίνωση αφορά φυσικά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του επόμενου φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να είναι τριήμερο(!) και θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Αυγούστου 2018. Φυσικά, το LAF είναι ένα φεστιβάλ το οποίο έχει εξαιρετικά καλή σχέση με τον κόσμο του, βασίζεται σε αυτόν, έτσι, στη σχετική ανάρτηση ζητά από τους φίλους του φεστιβάλ να επιλέξουν/ φτιάξουν εκείνοι το line up που θα ήθελαν.

Πέραν αυτού, όπως αναφέρεται, το επερχόμενο, 7ο LAF θα πραγματοποιηθεί "in a secret place", είναι αρκετά πιθανό λοιπόν φέτος να μετακομίσει από το Δάσος Κουρί όπου φιλοξενούταν τα προηγούμενα χρόνια -πιθανότατα λόγω του μεγάλου αριθμού κόσμου που προσελκύει πλέον το φεστιβάλ.

Δείτε την ανακοίνωση και... φτιάξτε το δικό σας line up LAFers!


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των 1000Mods στο 6ο Los Almiros Festival. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.