Πιο πρόσφατα

17/10/17

Νέο single από τους The Soft Moon (video)

Οι Soft Moon ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ και ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο single, από την επερχόμενη κυκλοφορία των Αμερικανών post-punk ηρώων The Soft Moon. Το τραγούδι ονομάζεται "Burn" και θα περιέχεται στο full album με τίτλο "Criminal" που θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2018, μέσω της Sacred Bones Records.

Το "Criminal", τέταρτο studio album των The Soft Moon, είναι μια εξομολογητική δουλειά. Μέσα από τον σκούρο φακό της ντροπής και της ενοχής, που ακολουθούν τον Luis Vasquez από τη βίαιη παιδική ηλικία που έζησε, μεγαλώνοντας στη νωπή ατμόσφαιρα της ερήμου Μοχάβι, η νέα δουλειά του αποθανατίζει τους ενστικτώδης ήχους από τον πόλεμο με τον εαυτό του. Μαχόμενος με την ίδια του τη λογική, την αυτοκαταστροφή, τις ανασφάλειες, την αυτογνωσία και ερχόμενος αντιμέτωπος με το ρίσκο του όλα αυτά να τον μεταμορφώσουν σε έναν άνθρωπο που ο ίδιος θα μισούσε, ο Vasquez αφήνει τα συναισθήματά του να οδηγήσουν σε μία μουσική εξομολόγηση, στην ίσως πιστότερη ανάκλαση του εαυτού του, μέσα σε μία δισκογραφική κυκλοφορία.

Ακούστε το "Burn" και δείτε το video που το συνοδεύει εδώ:


*** Ακολουθείστε τους The Soft Moon στην επίσημη ιστοσελίδα και το facebook page τους.

Οι The Soft Moon θα εμφανιστούν στην Αθήνα, τη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος), στα πλαίσια του τετραημέρου Fraternity of Sound Festival (26-29 Οκτωβρίου), στο οποίο συμμετέχουν -μεταξύ άλλων- και οι Nurse With Wound, Godflesh, Unsane, Thurston Moore Group και Ben Frost.

Διάβασε ακόμα:




*** Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του φεστιβάλ, στο facebook και στο event page.

*** Τα επί μέρους facebook events ανά ημέρα:

26.10.17 - Opening Rites / Temple - πληροφορίες
27.10.17 - Day 1 / Fuzz Live Music Club - πληροφορίες
27.10.17 - Club Night / Temple - πληροφορίες
28.10.17 - Day 2 / Fuzz Live Music Club - πληροφορίες
29.10.17 - Day 3 / Fuzz Live Music Club - πληροφορίες


*** Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και το facebook page της διοργανώτριας 3 Shades of Black, για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:
Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.