Πιο πρόσφατα

18/4/18

Τι θα δούμε σήμερα στο In-Edit Festival (Day 1)

Το In-Edit Festival κάνει σήμερα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, με μια ειδική προβολή και special event για τον David Bowie

Το In-Edit Festival, το μεγαλύτερο παγκοσμίως φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ, επιστρέφει φέτος για πέμπτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Απριλίου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας.

Σήμερα (18/4) λοιπόν, κάνει αυλαία το φετινό In-Edit, με ένα special event που περιλαμβάνει και την προβολή του David Bowie: The last five years, μία συναρπαστική αφήγηση των τελευταίων πέντε χρόνων της ζωής ενός από τους επιδραστικότερους μουσικούς του 20ου αιώνα. Πριν την προβολή, οι Sakis Korovessis και Scoot Boy θα είναι στο φουαγιέ του Ολύμπιον για ένα dj set που θα δώσει τον τόνο για όσα θα ακολουθήσουν ενώ μετά τη λήξη, οι Ta Toy Boy, παίρνουν τη σκυτάλη για να ντύσουν μουσικά την πρώτη βραδιά του φεστιβάλ που λατρεύει την μουσική και τον κινηματογράφο.

Διάβασε ακόμα:


Για τις σημερινές προβολές:

Αίθουσα Ολύμπιον

David Bowie. Last five years
(Francis Whately, 89', 2017)
Έναρξη: 21.00

Ο David Bowie δεν υπήρξε ούτε για μία ημέρα κατά τη διάρκεια της ζωής του προβλέψιμος. Κάθε του κίνηση ήταν σχεδιασμένη έτσι ώστε να γοητεύει, να προκαλεί, να ξεπερνάει κάθε πιθανή προσδοκία. Ίσως όμως καμία άλλη περίοδος της συναρπαστικής του ζωής δεν προκαλεί περισσότερο ενθουσιασμό, έκπληξη αλλά και ερωτήματα, όσο τα τελευταία πέντε χρόνια. Ένα ειλικρινές πορτρέτο για έναν από τους καθοριστικότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.

Εισιτήρια
Κανονικό: 5€
DOC ALIVE: 8€ (Σάββατο 21/4 20:00)
Πακέτο 2+1 [δεν περιλαμβάνει το doc alive]: 10€
Free Pass: 25€
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.