Πιο πρόσφατα

16/2/18

Τρεις ακόμα ανακοινώσεις από το Los Almiros Festival

Οι Χατ Τρικ, οι Μέμφις και οι Κανών & Θύτης προστίθενται στο line up του Los Almiros Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Αλμυρό Βόλου το τριήμερο 2-3-4 Αυγούστου

Μόλις πριν μερικές ημέρες ήρθε η πρώτη ανακοίνωση από το 7ο Los Almiros Festival, με τους Potergeist να είναι η πρώτη μπάντα που ξέρουμε πως θα δώσει το παρόν στο φεστιβάλ. Βέβαια, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας ανακοινώσεων, έτσι ακολούθησαν τρία ακόμα ονόματα τις τρεις επόμενες ημέρες.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, όπου έγινε γνωστό το πρώτο hip hop όνομα του φετινού LAF, Κανών & Θύτης. Ακολούθησε την Πέμπτη η ανακοίνωση για ένα ακόμα συγκρότημα που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, είναι του σκληρού ήχου, αλλά με στίχο ελληνικό, και δεν είναι άλλοι από τους Μέμφις. Τρίτη και τελευταία ανακοίνωση, σήμερα (16/2) και πριν λίγη ώρα, η διοργάνωση του LAF ανακοίνωσε πως στη φετινή έκδοση του φεστιβάλ θα συμμετέχουν και οι Χατ Τρικ.

Το Los Almiros συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε από την αρχή, κοντά στην εναλλακτική ελληνική σκηνή, προσπαθώντας ίσως φέτος να προσθέσει περισσότερη πολυμορφία. Έχουμε δηλαδή, μέχρι στιγμής, δυο ονόματα του σκληρού ήχου, ένα αγγλόφωνο και ένα ελληνόφωνο, ένα hip hop όνομα και ένα πανκ. Φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-3-4 Αυγούστου.

Διάβασε ακόμα:

Οι Potergeist το πρώτο όνομα του LAF 2018


Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Οι ανακοινώσεις:






Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.