Πιο πρόσφατα

17/2/18

Παρουσίαση δίσκου από τους Kemerov στο An Club

Οι Kemerov παρουσιάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, FMKD, κατηφορίζοντας για πρώτη φορά στην Αθήνα και το An Club -Μαζί τους οι Korsikov, οι Mock the Mankind και οι Tugdam

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Kemerov live at AN club 
(FMKD vinyl release tour)

w/special guests Korsikov / Mock Τhe Mankind / Tugdam
Πόρτες: 21:00 - Είσοδος: 6 ευρώ

Facebook Event

Οι Kemerov συνεχίζουν την ελληνική περιοδεία τους στα πλαίσια της βινυλιακής κυκλοφορίας του ντεμπούτου album τους "FMKD" και είναι η σειρά της Αθήνας να τους υποδεχτεί για πρώτη φορά και να απολαύσει το μοναδικό death 'n' roll ήχο τους από κοντά, στο An Club!

BandCamp
Facebook

Διάβασε ακόμα:

Ελληνική περιοδεία από τους Kemerov


Νέο βίντεο από τους Kemerov


Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί τους κάποιοι επίτιμοι καλεσμένοι:

Οι Korsikov, οι οποίοι έχουν επιστρέψει δριμύτεροι μετά τον ομώνυμο ογκόλιθο που κυκλοφόρησαν το 2016 για να αποδείξουν ότι είναι ακόμη εδώ και ότι είναι μια σταθερή αξία στην ελληνική sludge 'n' roll πραγματικότητα!

BandCamp
Facebook


Οι Mock Τhe Mankind, οι οποίοι εξέπληξαν άπαντες στη μουσική underground κοινότητα με το υπέροχο post-sludge/post-rock "Ruination" το 2015 ενώ ταυτόχρονα κρατούν πάντα την επαφή τους με το συναυλιακό σανίδι, και από τους οποίους ανυπομονούμε να ακούσουμε καινούρια πράγματα!

BandCamp
Facebook

Οι Tugdam δημιουργήθηκαν το 2016 και είναι η μπάντα-"έκπληξη" της βραδιάς. Sludge/doom ήχοι, το πρώτο EP στα σκαριά και η πραγματικότητα στο An.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.