Πιο πρόσφατα

18/12/17

Σε streaming το soundtrack του νέου Star Wars (video)

Ακούστε ολόκληρο το soundtrack της νέας ταινίας Star Wars: The Last Jedi, η οποία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους πριν λίγες ημέρες

Το 8ο "επεισόδιο" της σειράς ταινιών Star Wars έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες, και πλέον είναι διαθέσιμο για ακρόαση από το κοινό το soundtrack το οποίο ντύνει την ταινία. Υπεύθυνος φυσικά για τη δημιουργία του ο John Williams.

Το soundtrack αποτελείται από 20 κομμάτια, από τα οποία φυσικά δεν λείπουν οι... κλασσικές και παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μελωδίες με τις οποίες ξεκινούν και ολοκληρώνονται οι ταινίες της σειράς, με το αποτέλεσμα να είναι -αναμενόμενα- επικό, από όλες τις απόψεις.

Μετά την επιστροφή της σειράς με το The Force Awakens, το franchise του Star Wars κυκλοφορεί μία ταινία κάθε Χριστούγεννα (πέρυσι κυκλοφόρησε το prequel Roque One), και φέτος είναι η σειρά του The Last Jedi, ήδη γνωρίζουμε βέβαια πως η επόμενη ταινία που θα ολοκληρώσει την τριλογία, θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του Lucas σε ό,τι αφορά τη βασική ιστορία του Star Wars, ενώ ήδη έχουν μπει μπροστά παράλληλα projects που κάνουν ζουμ στις προσωπικές ιστορίες των ηρώων του σύμπαντος της σειράς ταινιών. Η πρώτη από αυτές αναμένεται να αφορά τη ζωή του Han Solo και θα κάνει πρεμιέρα το 2018.

Θυμίζουμε πως στο The Last Jedi πρωταγωνιστούν, φυσικά, οι Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, ενώ με τεχνικά μέσα εμφανίζεται στην οθόνη και η Carrie Fisher.

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό λοιπόν, κλείστε τα μάτια και μεταφερθείτε στο σύμπαν του Star Wars:




Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.