Πιο πρόσφατα

12/12/17

Νέος δίσκος από τους Monster Magnet

Το 11ο άλμπουμ των θρυλικών fuzz rockers είναι καθ' όδόν, σχεδόν μια πενταετία μετά τη πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος!

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι εδώ και αρκετό καιρό στο στρατόπεδο των Monster Magnet, και πλέον η ανακοίνωση ήρθε και από τα πιο επίσημα χείλη: "ένας γεμάτος fuzz-ίλα εορτασμός του σκληρού ροκ και της παράνοιας του 21ου αιώνα" θα είναι το 11ο άλμπουμ των Monster Magnet, σύμφωνα με τον Dave Wyndorf, κι εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε. Συμπλήρωσε μάλιστα πως "Σε αυτούς τους τρελούς καιρούς που ζούμε θέλω απλά να μπω στο αμάξι και να οδηγώ με 100 μίλια/ώρα! Οπότε έγραψα κομμάτια που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάτι τέτοιο"!
Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Phil Caivano, αυτή τη φορά το συγκρότημα επιλέγει να αναζητήσει την έμπνευση στη μουσική σκηνή του Detroit που τους επηρέασε στα πρώτα τους μουσικά βήματα: "Πάντοτε θα υπάρχει το space rock τον ήχο μας, αυτή τη φορά όμως αποφασίσαμε να ανατρέξουμε στον ήχο του Detroit που μας επηρεάζει από τότε που ήμασταν μικροί: Stooges, MC5, Grand Funk Railroad κλπ".

Ο διάδοχος του Last Patrol, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2013, αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 23 Μαρτίου 2018.

Δείτε την tracklist:...

1. Rocket Freak
2. Soul
3. Mindfucker
4. I'm God
5. Drowning
6. Ejection
7. Want Some
8. Brainwashed
9. All Day Midnight
10. When The Hammer Comes Down

... και το εξώφυλλο:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.