Πιο πρόσφατα

19/12/17

Έρχεται ο νέος δίσκος των Graveyard

Οι Graveyard έχουν επιστρέψει στο στούντιο και έχουν ξεκινήσει να γράφουν το επόμενο άλμπουμ τους

Κανείς δεν πολυκατάλαβε τι έγινε τον Σεπτέμβρη του 2016, όταν οι Graveyard ανακοίνωσαν τη διάλυση τους, επιστρέφοντας όμως ξανά στην "ενεργό δράση" τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας βέβαια χωρίσει τους δρόμους τους με τον ντράμμερ Axel Sjöberg.

Σήμερα, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την... περιπέτεια αυτή και δυο χρόνια μετά το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, Innocence & Decadence, το συγκρότημα έκανε γνωστό πως επέστρεψε στο στούντιο, μέσω μιας φωτογραφίας την οποία μοιράστηκαν με το κοινό τους στα social media.

Στην ανάρτηση αναφέρουν πως "Διαπιστώσαμε πως θα σας ενδιέφερε να μάθετε ότι είμαστε στα Park Studios ηχογραφώντας το (για τα αυτιά σας) ακόμη άτιτλο νέο μας άλμπουμ. Για να συνοψίσουμε τη διαδικασία μέχρι στιγμής θα θέλαμε να πούμε ότι η σύνθεση των βασικών κομματιών δεν ήταν τίποτα πέρα από καθαρή χαρά και από όσα μπορούμε να πούμε ετοιμαστείτε να έχετε ένα ακόμα άλμπουμ με τον γλυκό ήχο των Graveyard να έρχεται προς το μέρος σας. Αυτά προς το παρόν, επιστροφή στις ηχογραφήσεις".


Τα Park Studios στα οποία βρίσκεται το συγκρότημα είναι στη Στοκχόλμη, ενώ όπως μεταδίδει το Blabbermouth παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Chips Kiesbye, ενώ πίσω από την κονσόλα βρίσκεται και ο Stefan Boman.

Σε δηλώσεις τους σχετικά με το νέο άλμπουμ αλλά και το γεγονός ότι είναι και πάλι μαζί, το συγκρότημα ανέφερε: "Είναι υπέροχο το ότι είμαστε και πάλι στο στούντιο και να δουλεύουμε πάνω σε νέα μουσική. Όλον αυτόν τον καιρό, γράψαμε αρκετή μουσική και, όπως πάντα, η διαδικασία που ακολουθείται από το γράψιμο μέχρι την τελική μίξη του κομματιού, είναι απολαυστική".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.