Πιο πρόσφατα

16/11/17

Έρχεται το 1ο Hijack Festival στο Βόλο

Black Hat Bones, Puta Volcano, Minorfase και Prospects θύματα... αεροπειρατών: Έρχεται το 1ο Hijack Festival στο Lab Art, στο Βόλο

Προσοχή παρακαλώ!
Σημαντική ανακοίνωση εκ της διευθύνσεως!

1st Hijack Festival
Black Hat Bones | Puta Volcano | Minorfase | Prospects

Η πτήση της εταιρείας μας, Boeing AK47, με αριθμό 00000 έχει πέσει θύμα αεροπειρατείας. Οι επιβάτες μας, Black Hat Bones, Puta Volcano, Minorface και Prospects, είναι προς το παρόν ασφαλείς, αλλά οι αεροπειρατές απειλούν ότι το αεροσκάφος θα ανατιναχθεί στον αέρα, εάν δεν ικανοποιηθεί άμεσα το κάτωθι αίτημά τους: απαιτούν τη διεξαγωγή ενός φεστιβάλ προς τιμήν τους με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων που κρατούν αυτή τη στιγμή ως ομήρους. Έχουν ορίσει ως τόπο το live stage του Lab Art στο Βόλο και ημερομηνία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. Σε διαφορετική περίπτωση διαβεβαιώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν την απειλή τους. Εμείς από την πλευρά μας, σκεπτόμενοι ψύχραιμα και βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών μας, αποφασίσαμε την ικανοποίηση του αιτήματος των αεροπειρατών και ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του πρώτου Hijack Festival.

Την Παρασκευή, λοιπόν, 8 Δεκεμβρίου, τέσσερις πολύ δυνατές μπάντες της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής, δίνουν ραντεβού στη σκηνή του Lab Art για μια βραδιά rock 'n' roll επιβίωσης. Black Hat Bones (Αθήνα), Puta Volcano (Αθήνα), Minorfase (Βόλος-Λάρισα) και Prospects (Λάρισα), ανεβάζουν τις εντάσεις, η προσγείωση αναμένεται σίγουρα ανώμαλη, αλλά ας ελπίσουμε στο τέλος να πάνε όλα καλά!

1st Hijack Festival
Black Hat Bones | Puta Volcano | Minorfase | Prospects

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 
Πόρτες: 20.30
Έναρξη: 21.00
Lab Art, Βόλος
Είσοδος: 7 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Τηλεφωνικά στο 11876
Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
Media Markt Greece
Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες: 2421403454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.