Πιο πρόσφατα

24/5/17

Τα πρώτα ονόματα του River Party

Το φετινό River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το οποίο θα αποτελέσει και την 39η διοργάνωση του ιστορικού φεστιβάλ, ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες τις ανακοινώσεις ονομάτων, με τους συμμετέχοντες να ανακοινώνονται σταδιακά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος -απ' ότι φαίνεται- θα υπάρχει μια... συμπάθεια προς την έντεχνη σκηνή, θα υπάρχουν σχήματα της ανεξάρτητης σκηνής, αλλά και η "καθιερωμένη" (ευτυχώς ή δυστυχώς στο αποτέλεσμα θα κριθεί) τρίτη ημέρα με ποπ μουσικές.

Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε λοιπόν από τη διοργάνωση του φεστιβάλ, ήταν αυτό της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία δίνει σταθερά το παρόν σχεδόν κάθε χρόνο. Ακολούθησαν οι Melisses (τι λέγαμε για την 3η ημέρα;), από εντελώς διαφορετικό μουσικό χώρο ήρθε στη συνέχεια η ανακοίνωση για τους Planet of Zeus*, οι οποίοι φέτος δεν θα αφήσουν... φεστιβάλ για φεστιβάλ, ενώ χθες ανακοινώθηκε η συμμετοχή και του Μίλτου Πασχαλίδη, ενός ακόμα παλιού γνώριμου για το κοινό του River Party.

Θυμίζουμε ότι το 39ο River Party θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 2 έως την Κυριακή 6 Αυγούστου. Δες εδώ λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Οι ανακοινώσεις:








*Οι Planet of Zeus θα συμμετάσχουν στα Los Almiros Festival στον Αλμυρό Βόλου, Pre/Post Festival στην Πρέβεζα και Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.