Πιο πρόσφατα

4/5/17

Ο Goran Bregovic σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο σπουδαίος συνθέτης Goran Bregovic επιστρέφει στη χώρα μας και φέτος το καλοκαίρι, για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η αρχή γίνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ενώ δυο μέρες μετά, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ο Goran Bregovic θα είναι στην Αθήνα και το Θέατρο Βράχων, σε μια ιδιαίτερη επί σκηνής συνεργασία με τον Πετρολούκα Χαλκιά.

Τον συνθέτη θα συνοδεύσουν και σε αυτές τις συναυλίες οι Wedding and Funeral Band, με τη συναυλία της Αθήνας να ανοίγουν οι Gadjo Dilo με gypsy jazz και swing.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια:

Θεσσαλονίκη
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών - Τετάρτη 12 Ιουλίου

Αριθμημένες Θέσεις μπροστά στη σκηνή: 35€
Καθιστοί - Πλατεία: 26€ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
Κερκίδες - Όρθιοι: 22€

Για τις μη αριθμημένες θέσεις ισχύουν ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, ΑΜΕΑ και παιδιά. Συγκεκριμένα για την πλατεία η τιμή ορίζεται στα 22€ ενώ για τις κερκίδες στα 18€.

Αθήνα
Θέατρο Βράχων - Παρασκευή 14 Ιουλίου

Early birds: 22€ (γενική είσοδος - περιορισμένος αριθμός)
Αριθμημένες Θέσεις μπροστά στη σκηνή: 35€
Γενική Είσοδος: 26€ (ταμείο & προπώληση)
Φοιτητικό, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, παιδιά: 18€

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), καταστήματα Public, ​Τηλεφωνικά: 210 7234567 Δήμος Βύρωνα

Και οι δύο συναυλίες έχουν σαν ώρα έναρξης τις 21.00 το βράδυ, ενώ διοργανώνονται από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος, ώστε αυτή να υποστηρίξει τους σκοπούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.