Πιο πρόσφατα

6/4/17

Rotting Christ, Nightstalker & 1000Mods στο Rockwave!

Όπως μας είχε προϊδεάσει η διοργάνωση του Rockwave, σήμερα έγιναν και οι πρώτες ανακοινώσεις για την 30η Ιουνίου, την τρίτη (1η) ημέρα του φεστιβάλ που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες και θα συμμετέχουν αμιγώς ονόματα από την ελληνική σκηνή.

Μετά τους InnerWish και τους Bazooka, ανακοινώθηκαν και δυο ονόματα από τη stoner σκηνή. Συγκεκριμένα, ο λόγος για τα δυνατότερα ελληνικά ονόματα αυτής της σκηνής, ίσως και της εναλλακτικής σκηνής γενικότερα, 1000Mods και Nightstalker, οι οποίοι αμφότεροι θα προσπαθήσουν με τη σειρά τους να... κατεδαφίσουν το χώρο του TerraVibe.

UPDATE: Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν και οι Rotting Christ, οι οποίοι μόλις πριν μερικές ημέρες είχαν δυο sold out συναυλίες στο Piraeus 117 Academy.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τα εισιτήρια, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα, όσο και για τους κατόχους εισιτηρίου διημέρου που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και το line up της 30ης Ιουνίου. Δείτε τα πάντα για τα εισιτήρια του φετινού Rockwave εδώ.

Θυμίζουμε φυσικά πως μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι headliners Placebo (στις 1 Ιουλίου) και Evanescence (στις 2 Ιουλίου), αλλά και τα ονόματα των Anathema, Paradise Lost (τη 2η ημέρα), Sivert Hoyem και Cigarettes after Sex (την 1η ημέρα)Gojira, αλλά και Flogging Molly και Epica, όλοι τη 2η ημέρα, και τελευταίο το όνομα των Fat White Family.

Η ανακοίνωση:




Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για να συνεχίσετε να μαθαίνετε πρώτοι κάθε νεότερο!

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την πρόσφατη εμφάνιση των 1000Mods στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη (περισσότερα εδώ) και την εμφάνιση των Nightstalker στο Eightball (περισσότερα εδώ).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.