Πιο πρόσφατα

24/4/17

Mahakala, Allochiria και Void Droid τα πρώτα ονόματα του New Long Fest

Πριν λίγες ημέρες το New Long Fest έκανε γνωστές τις ημερομηνίες της φετινής διοργάνωσης, με την επερχόμενη 13η έκδοση του να είναι 2ήμερη και να λαμβάνει χώρα το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης.
Σήμερα ήρθαν και οι πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων για το φεστιβάλ, με τρία συγκροτήματα που εδρεύουν στην Αθήνα.

Και το πρώτο όνομα του New Long Fest, θα είναι οι Mahakala. Ανανεωμένοι, ετοιμάζοντας το νέο τους concept album, The Second Fall, οι Αθηναίοι doom metallers πιθανόν να είναι από τους headliners του φεστιβάλ.

Η δεύτερη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι στο φετινό New Long Fest θα συμμετέχουν οι Allochiria. Οι Αθηναίοι post metallers κυκλοφόρησαν στις 17 Μαρτίου το νέο τους άλμπουμ, Throes, ενώ ήδη έχουν ακόμη μια εμφάνιση σε ένα μεγάλο φεστιβάλ, τον Οκτώβριο, στο Desertfest Athens.

Με την τρίτη ανακοίνωση έγινε γνωστό το όνομα και των Void Droid, οι heavy rockers που κυκλοφόρησαν πέρυσι το ντεμπούτο άλμπουμ τους και μπήκαν στο 2017 δυναμικά με ένα μίνι ελληνικό tour.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια άλλη λεπτομέρεια σχετικά με το New Long Fest (εισιτήρια, πρόγραμμα κλπ). Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Η ανακοίνωση:






Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.