Πιο πρόσφατα

18/1/17

Οι Muse επιστρέφουν στο στούντιο (pics)

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις τους για το πώς θα ήθελαν τον διάδοχο του Drones, οι Muse φαίνεται ότι έχουν στρωθεί στη δουλειά για να δώσουν σάρκα και οστά στο νέο project που σχεδιάζουν.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Matt Bellamy μιλούσαν για έναν ήχο περισσότερο απογυμνωμένο, γήινο κι ακουστικό, πρόθεση η οποία επιβεβαιώθηκε μετά τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου "προσπαθεί να γράψει τραγούδι με ακουστική κιθάρα". Υπάρχει φυσικά και συνέχεια, αφού λίγες μέρες αργότερα ανέβηκε και ένα βίντεο μέσα από το στούντιο, με τον 5χρονο γιο του frontman του συγκροτήματος να... κοντράρει τον ντράμερ, Dom Howard, σε μια drum battle.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Matt Bellamy (@mattbellamy) στις


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Matt Bellamy (@mattbellamy) στις

Και ο ίδιος ο Dom Howard φρόντισε να επιβεβαιώσει από την πλευρά του την επιστροφή των Muse στο στούντιο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από τη διαδικασία των ηχογραφήσεων. Τελικά όμως, δεν μας αποκάλυψαν αν θα κρατήσουν μόνο τον ακουστικό χαρακτήρα που ήθελαν να δώσουν, ή αν θα τους ακούσουμε και να ραπάρουν όπως ο Matt Bellamy είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης domhoward77 (@domhoward77) στις

Το καλοκαίρι του 2017 βρίσκει πάλι τους Muse σε περιοδεία, μια περιοδεία η οποία αναμένεται να είναι και πάλι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, εμπνευσμένη από την τεχνολογία του Pokemon GO και των μαγνητών, μετά τον πήχη που έθεσε η περιοδεία του 2016, που τους έφερε και στην Ελλάδα.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Muse στο Ejekt Festival. Περισσότερα εδώ.

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Τσουκαλά
Επιμέλεια: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.