Πιο πρόσφατα

28/9/16

Release party από τους Nightstalker στο Eightball

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά των Nightstalker, As Above, So Below, με το πρώτο δείγμα να έχει ήδη φτάσει στα αυτιά μας με το κομμάτι Zombie Hour. Η μπάντα θα είναι στις 22 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο album release party στο Eightball.

Ακολουθεί η ανακοίνωση - κάλεσμα των διοργανωτών:

Με την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ As above, So Below να έχει οριστεί στις 7 Οκτωβρίου και την αναμονή μας να έχει αρχίσει να χτυπάει κόκκινα,οι πολυαγαπημένοι μας heavy rockers Nightstalker τρεις εβδομάδες μετά, θα μας κάνουν την τιμή να ανέβουν στην πόλη μας και να παρτάρουν μαζί μας στο Eightball club & live stage, σε μια βραδιά που θα περιλαμβάνει την ακρόαση του νέου τους άλμπουμ καθώς και dj set από μέλη του γκρουπ.

Όλη η 'stalker familia θα είναι εκεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κάβα του μαγαζιού... Ελάτε να διασκεδάσουμε ακούγοντας όλο το νέο τους άλμπουμ μαζί με δυναμίτες από όλο το φάσμα του heavy metal & του hard rock. Γνωρίστε τα μέλη της μπάντας, πιείτε τα μαζί τους και πείστε τους να ανέβουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην πόλη μας, για να τους απολαύσουμε ζωντανά.

Let's do it all you zombies!


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Nightstalker στο Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.