Πιο πρόσφατα

14/9/16

Τριπλό DVD από τους Depeche Mode

Depeche Mode's
Video Singles Collection DVD
1981 - 2013

Κυκλοφορεί 11 Νοεμβρίου

Η Sony Music παρουσιάζει το "Video Singles Collection", ένα τριπλό DVD με τα video clips των Depeche Mode που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records. Το τριπλό DVD περιέχει όλα τα video clip του συγκροτήματος, από το 1981 έως το 2013, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει οραματιστές του κινηματογράφου, όπως οι Julien Temple, Anton Corbijn, D.A. Pennebaker, John Hillcoat και άλλοι.

Καθόλη την πορεία τους, οι Depeche Mode έδιναν πάντοτε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των videos των τραγουδιών τους και συνεργάζονταν με σημαντικούς σκηνοθέτες και τεχνικούς, δημιουργώντας μερικά από τα πιο επιδραστικά και δυναμικά video στη μουσική ιστορία.

Η συλλογή αυτή αποτελεί την πρώτη από μια σειρά projects που έχει εγκρίνει το συγκρότημα με σκοπό να αναδείξει την επιρροή του συγκροτήματος στην pop κουλτούρα, ενώ είναι και η πρώτη φορά που τα video clip θα κυκλοφορήσουν όλα μαζί σε μια ανθολογία. Το DVD περιέχει 55 video clips, καθώς και ένα νέο video με σχόλια σχετικά με συγκεκριμένα video clips, που δημιουργήθηκε από μέλη των Depeche Mode, ειδικά γι' αυτή την έκδοση.


Depeche Mode Official Site
Columbia Records Official Site
Sony Music Official Site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.