Πιο πρόσφατα

23/8/16

Το πλήρες πρόγραμμα του Street Mode Festival

8o Street Mode Festival, πιο δυνατό από πότε! Με Alpha Blondy, Sugar Hill Gang, και άλλα 15 κορυφαία ονόματα!

2-3-4 Σεπτεμβρίου 2016
Λιμάνι Θεσσαλονίκης - Αποθήκη Γ

Το μεγαλύτερο open-air-festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Στον ομορφότερο χώρο της πόλης, στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού, το Street Mode Festival κλείνει φέτος 8 χρόνια ζωής και σας προσκαλεί να γίνετε ένα μαζί του, ένα με την μεγαλύτερη γιορτή δρόμου στην Ελλάδα.

Turn yourself on Street Mode!

Μπείτε σε κατάσταση "street" και ζήστε 3 ημέρες γεμάτες με μουσικές συναυλίες, dj sets, επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning & bmx. To φετινό παζλ του φεστιβάλ συμπληρώνουν εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, παράλληλα events και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Παρουσιάζει και φέτος ο Γιώργος Μαυρίδης!

2016 TEASER VIDEO:


Ετοιμαστείτε για ένα non-stop live πρόγραμμα σε 3 διαφορετικά stages!

Παρασκευή 2/9

Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 °C
Tuber
Bad Movies
Χατζηφραγκέτα
Στίχοιμα

Σάββατο 3/9

Mode Stage:
Alpha Blondy & The Solar System
1000Mods
Vodka Juniors
Εισβολέας & The Tedd's

Warehouse Stage:
Κακό Συναπάντημα Soundsystem
Ταφ Λάθος
Naxatras
Live Band Contest

Κυριακή 4/9
Nightstalker
63 High
The Original Sugar Hill Gang
Ημισκούμπρια
Band Contest Winner

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη ηλεκτρονικά στο viva.gr αλλά και στα Public, Ianos, Media Markt, Seven Spots, Ticket House, Tattooligans, Rover Bar & The Nephilim.

Εισιτήριο ημέρας: 10 €
Εισιτήριο 2ημέρου: 15 €
Εισιτήριο 3ημέρου: 20 €

Χρήσιμα links
WEB SITE - FACEBOOK PAGE - FACEBOOK EVENT - INSTAGRAM PAGE - YOUTUBE CHANNEL

Το 8ο Street Mode Festival πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα δράσεων:

Street Dance & Breaking Show
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 19:00 - 24:00
Street Stage

Στο κομμάτι του street dance και του breaking, πραγματοποιούνται 2 διαγωνισμοί. Ένας διαγωνισμός female all style battle όπου 16 χορεύτριες κάθε είδους (all style) μάχονται για τον τίτλο της καλύτερης στην Ελλάδα, και ένας διαγωνισμός breaking όπου 16 χορευτές (b-boys) μάχονται αντίστοιχα για τον τίτλο του κορυφαίου b-boy της χρονιάς. Κάθε ημέρα συμπληρώνεται από special shows που περιλαμβάνουν χορογραφίες και επιδείξεις από τις πιο αναγνωρισμένες ομάδες της χώρας!

Female 1VS 1 All Style Battle

Παρουσιαστές: Jo, Saspens
Κριτές: Manto, Popping Butterfly, Mira

Διαγωνιζόμενες: Alexia-Solstice, Amalia, Danai Chan, Eirene, Ermioni, Eva Zafeiraki, Ilkou, Maria Molari, Marilena, Pitoulidou, Kat, Sonia, Sophia Lazo, Tsu, Venia, Youme

1 VS 1 B-Boy Battle

Παρουσιαστής: Απόστολος Αριστείδου
Κριτές: Tribal-X, Torch, Saspens

Διαγωνιζόμενοι: Apro, Exist, Kelment, Lee, Onel, Pyro, Rennie, Revo, Roni, Rotwin, Tasulee Rock, Terpo, Wisco, X.B., Zerow, Zoob

Special Shows

Παρασκευή 2/9
Dancehall Invasion & The Groovement, Hooligang, Dramajesties, The Papercity

Σάββατο 3/9
Blackout, Beast Mode

Κυριακή 4/9
The Manzins, Gully Sirens

DJ Show: AmazeMe

Street BMX & Flatland BMX Show
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 16:00 - 19:00
Προαύλιος Χώρος Αποθήκης Γ & Street Stage

Κορυφαίοι αναβάτες bmx παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ στο Street Stage ο Αλέξης Αλεξανδρίδης παρουσιάζει μία μοναδική επίδειξη δεξιοτεχνίας πάνω στους 2 τροχούς του ποδηλάτου του!

Freerunning - Parkour Action
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 16:00 - 19:00
Προαύλιος Χώρος Αποθήκης Γ

Η ομάδα parkour του φεστιβάλ, παρουσιάζει τις δυνατότητες του freerunning - parkour και άλλων action - lifestyle sport σε παιδιά και ενήλικες, μέσα από workshops και επιδείξεις καταξιωμένων αθλητών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. To τριήμερο κορυφώνεται το Σάββατο με το DK's Tour Of Motion, την συνέχεια του περσινού Freerunning Tour του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Δημήτρη Κυρσανίδη, με 4 στάσεις στην Ελλάδα, μία από αυτές είναι και το Street Mode Festival! 4 freerunners από το φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο Selection Jam του Red Bull Art Of Motion 2016 στην Σαντορίνη. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη για όποιον το επιθυμεί άνω των 16 ετών.

Graffiti & Street Art Action
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 12:00 - 19:00
Προαύλιος Χώρος Αποθήκης Γ

25 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην δράση graffiti & street art και δημιουργούν επάνω σε έναν τεχνητό τοίχο μήκους 40 μέτρων που έχει στηθεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό στον εξωτερικό χώρο της Αποθήκης Γ! Οι καλλιτέχνες είναι οι: AmazeMe, Amok, Arfs, China, Dane, ET, Insane, Jone 50, Karma, Keik, Kunes, Liosis, Nade, Nast, Patelias, Rasel, Rino, Zone, Atados Club, Epsilon, NickTwo, Pikie Cans & Rigo.

Live Band Contest
Σάββατο 16:00 - 20:00
Warehouse Stage

Στο stage της Αποθήκης Γ (Warehouse Stage) τα 10 πρώτα ονόματα που αναδείχθηκαν με πάνω από 20.000 ψήφους στο poll που πραγματοποιήθηκε online, διαγωνίζονται μπροστά σε κοινό και κριτές για να διεκδικήσουν ένα slot στο Mode Stage του φεστιβάλ στις 4/9, ένα συμβόλαιο 1 έτους με την Access in Music και D-Sign merch, προσφορά του Rover Bar! Παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Χαριζάνης.

Sunday Market
Κυριακή 12:00 - 22:00
Αποθήκη Γ

Βινύλια, κασέτες, είδη ένδυσης, second hand και χειροποίητα αντικείμενα, έργα τέχνης και πολλά ακόμα είναι οι πρωταγωνιστές του Sunday Market. Mπορείτε να τα θαυμάσετε από κοντά αλλά και να τα αγοράσετε, στην κυριακάτικη βόλτα σας στο Λιμάνι, στο Street Mode Festival!

City on Street Mode - Presented by Animal

Από φέτος το Street Mode Festival έχει την δική του σειρά στο YouTube! Το "City on Street Mode" είναι μία σειρά βίντεο με επίκεντρο την street κουλτούρα και τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα σε ανοιχτό - δημόσιο χώρο. Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, με τους BMX riders Αλέξη Αλεξανδρίδη και Τζόν Στεφάνι, στο παρακάτω link:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.