Πιο πρόσφατα

13/6/16

Χαρούλης, Θανάσης, Βελεσιώτου και Μπλε στο River Party!

Ο Ιούνιος έχει μπει για τα καλά, και σιγά σιγά έχει αρχίσει να διαμορφώνεται -τουλάχιστον όπως εμείς θα το θέλαμε- το πρόγραμμα του φετινού 38ου River Party. Τελευταίες ανακοινώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Φωτεινή Βελεσιώτου και οι Μπλε.

Το φετινό River Party θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου και σύντομα, όπως αναφέρεται από τη διοργάνωση, θα γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω των υπηρεσιών Viva και του ανανεωμένου επίσημου site της διοργάνωσης, ενώ πλέον είναι ανοιχτή και η φόρμα καταχώρησης των εισιτηρίων για την επιλογή ζώνης κατασκήνωσης.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι V.I.C., Kadebostany, ακολούθησε ο Σωκράτης Μάλαμας, και πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Γιάννη Αγγελάκα, Locomondo και Φίλιππου Πλιάτσικα, με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Κωστή Μαραβέγια και τους Gadjo Dilo να έπονται.

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την πρόσφατη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.