Πιο πρόσφατα

21/6/16

13ο Rapido Molino Festival με Πασχαλίδη - Μικρούτσικο, Μπαλάφα, Υπόγεια Ρεύματα κ.α.

13o RAPIDO MOLINO ROCK FESTIVAL!

Όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 13 χρόνια,έτσι και φέτος επιστρέφει... το μεγαλύτερο και πιο δυνατό Φεστιβάλ σε όλη την Ήπειρο! Το Rapido Molino έρχεται στις 12 & 13 Αυγούστου για να μας ομορφύνει τα καλοκαιρινά βράδια του Αυγούστου με πολύ μουσική και άφθονη μπύρα και φέτος, στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου στην Πρέβεζα.

Στην σκηνή του φιλοξενεί δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου καλλιτεχνικού χώρου, τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη, καθώς και τον Θάνο Μικρούτσικο, το δεύτερο βράδυ στις 13 Αυγούστου, οι οποίοι θα μας μαγέψουν και θα μας ταξιδέψουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Μαζί τους θα επιστρέψουν το δυνατό ροκ συγκρότημα των 1550, οι οποίοι μετά από 3 χρόνια απουσίας από το Φεστιβάλ,επιστρέφουν για να ταράξουν τα πλήθη! Ενώ,το πρώτο βράδυ του Φεστιβάλ, στις 12 Αυγούστου, στην σκηνή θα ανέβουν οι: Λεωνίδας Μπαλάφας και Υπόγεια Ρεύματα.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ στο facebook: Rapido Molino Rock Festival

Keep rocking and don't miss it babies!


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την συναυλία Μίλτου Πασχαλίδη - Θάνου Μικρούτσικου στη Μονή Λαζαριστών. Περισσότερα εδώ.

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.