Πιο πρόσφατα

7/3/16

Γιάννης Μηλιώκας live στη Μαύρη Τρύπα!

Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΤΟΣ παρουσιάζει τον

ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ
Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη


Συμμετέχουν οι 1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

Ο Γιάννης Μηλιώκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Ιουνίου του 1950. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του, Για το Καλό μου, Ροζ (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου), Ποιμενικό Ροκ, Γκρέκο Μασκαρά κλπ έγιναν μεγάλες επιτυχίες και σταθμοί στην Ελληνική μουσική. Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό, ένταση και χιούμορ. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη,αλλά και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ο Γιάννης Μηλιώκας αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή. Είναι ο τραγουδιστής που μας διασκεδάζει με τον σαρκασμό στα τραγούδια του, το χιούμορ στους στίχους του και με την όλη σκηνική του παρουσία, η οποία μας προκαλεί να περάσουμε καλά. Τα τραγούδια του όπως Κακοσαλέσι (Δεν ξανά βόσκω άλλες βουβάλες), Για το καλό μου, Greco mascara, Ροζ, Ποιμενικό ροκ, Vamos αλάνια, Να δεις που κάποτε και πολλά άλλα άφησαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός η Βιολέτα Ίκαρη που τα τελευταία χρόνια που συνοδεύει τον Γιάννη,έχει κάνει μεγάλη αίσθηση με τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου. Σύντομα και σε συνεργασία με τη Μίνος Εmi σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της CD.

Τους συνοδεύει το συγκρότημα 1ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ένα νέο και πολλά υποσχόμενο γκρουπ.

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης: 22:00
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 8€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.