Πιο πρόσφατα

17/2/16

Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι Clutch!

Οι Clutch έχουν ήδη ξεκινήσει την Psychic Warfare Tour τους, περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου ομώνυμου άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. Μία από τις στάσεις, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα μέσω της σελίδας του στο Facebook, θα είναι και η Αθήνα και το Gazi Music Hall.

Οι εν Ελλάδι φαν τους ζήτησαν μάλλον... επίμονα να επιστρέψουν, για το Rockwave, αλλά όπως φαίνεται θα έρθουν για μια αποκλειστικά δική τους συναυλία. Η ημερομηνία για την οποία έχει οριστεί η επιστροφή των Clutch στη χώρα μας, σχεδόν δυο χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη εδώ, είναι η 24η Αυγούστου. Ναι, είναι πολύ μακριά ακόμα, αλλά ήδη μια... αναταραχή την έχουμε. Φυσικά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, όπως εισιτήρια ή opening acts, ήδη όμως κυκλοφορεί η αρχική αφίσα της συναυλίας (βλ. κεντρική φωτό). Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη, όπως την προηγούμενη φορά.

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για περισσότερα! Μέχρι τότε, διάβασε εδώ την κριτική μας στο Psychic Warfare, το καλύτερο άλμπουμ για το 2015 όπως ψηφίστηκε από τους παραγωγούς μας.


We have added 3 Clutch headline shows on our May/June North American tour. We have also added an Athens Greece show to...
Δημοσιεύτηκε από Clutch στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.