Πιο πρόσφατα

16/2/16

Ο Σπύρος Γραμμένος τραγουδά για Φίλους και Τύπους Αθλητικούς (videos)

H Feelgood Records εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον ταλαντούχο και πολυπράγμονα Σπύρο Γραμμένο και αναλαμβάνει την ευθύνη να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τον τίτλο "16" (δεκάξι).

Λίγες εβδομάδες πριν αυτή η κυκλοφορία γίνει πραγματικότητα, δύο νέα τραγούδια έρχονται να προϊδεάσουν για το νέο δίσκο του Σπύρου Γραμμένου. Το καινούριο άλμπουμ διασκεδάζει με το χαρακτηριστικό χιούμορ και την αμεσότητα του δημιουργού, και παράλληλα θέτει αιχμηρούς προβληματισμούς, βρίσκοντας μέσα σε αυτούς και λίγη προσωπική συγκίνηση.

Από τη μια στο "Τύπος Αθλητικός", στηλιτεύει με χιούμορ τον ναρκισσισμό και την ανάγκη για σωματική υπεροχή και δίνει άλλοθι στον εαυτό του να μπορεί να τρώει όσα σουβλάκια θέλει. Από την άλλη στο "Oι Φίλοι", ο Σπύρος με συναισθηματική ευθύτητα μιλάει για αυτούς που αναγκάστηκαν ή επέλεξαν να φύγουν από την Ελλάδα -οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν τέτοιο φίλο- αλλά και για αυτούς που έμειναν πίσω περιμένοντας τους φίλους τους να επιστρέψουν.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τον Σπύρο Γραμμένο στην προσπάθειά του να δοκιμάσει την τύχη του και ως δημιουργός εικόνων. Η συμμετοχή του Μάκη Παπαδημητρίου είναι τυχαία.

Καταναλώστε υπεύθυνα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.