Πιο πρόσφατα

23/6/15

Line Out Festival 2015 με Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μωρά στη Φωτιά κ.α.

Line Out Festival 2


26/27 Ιουνίου, Camping Δρέπανος, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


Μωρά Στη Φωτιά, Σπύρος Γραμμένος, Θανάσης Παπακωνσταντίνου κ.ά.

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται στην Ηγουμενίτσα το φεστιβάλ Line Out, ένα μουσικό γεγονός που φιλοδοξεί να φέρει στη Θεσπρωτία ό,τι καλύτερο τραγουδά σε αυτή τη χώρα! Μετά τη παρθενική περσινή διοργάνωση με τους Αγγελάκα, Παυλίδη, Σπυριδούλα και άλλους, φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί και πάλι στο Camping Δρέπανος και θα φιλοξενήσει τα εξής ονόματα:


Παρασκευή 26 Ιουνίου

Μωρά Στη Φωτιά
Το θρυλικό σχήμα του Στέλιου Σαλβαδόρ με τη συνεπή πολύχρονη πορεία και το φανατικό κοινό. Η μπάντα έχει ένα συνεχές συναυλιακό πρόγραμμα, σαν να βρίσκεται σε μόνιμη περιοδεία. Οκ, παραλείψτε το "σαν".

Σπύρος Γραμμένος
Ο ευφυής τραγουδοποιός από τα Ιωάννινα που κατέκτησε τη χώρα με τους στίχους-μανιφέστο, τη θεματολογία-αντάρτικο, τις τιράντες- trademark και κυρίως, τις συναυλίες από παγκάκι σε παγκάκι. Άντε και σε τίποτα Σταυρούς Του Νότου και Φεστιβάλ.

Folk n Roll
Η εξαμελής Ethnic / Balkan παρέα από τα Γιάννενα αποτελεί ένα πολύ ανερχόμενο σχήμα. Κουβαλώντας μια βαριά ηπειρώτικη κληρονομιά και αγκαλιάζοντας την βαλκανική κουλτούρα από το 2011 συγκρότησαν μια collectivα με απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό.

Ghostdance the band 
Το hard rock συγκρότημα από την Άρτα! Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα
μουσικά μονοπάτια: Hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock n' Roll χαρμάνι.

Σάββατο 27 Ιουνίου

Θανάσης ΠαπακωνσταντίνουΟ Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι -τα τελευταία χρόνια- συνεργάτες του θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν απόλαυση και στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα, με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη. Θα μας προσφέρουν απλόχερα ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαιρινό βράδυ!

Εισιτήρια και άλλα
-Το Camping Δρέπανος διαθέτει μπαρ και τουαλέτες
-Σε όσους προμηθευτούν εισιτήρια και για τις δύο ημέρες, παρέχεται δωρεάν η διανυκτέρευση στο camping!
-Οι πόρτες ανοίγουν την Παρασκευή στις 19.00, η μουσική αρχίζει στις 20.00. Το Σάββατο οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

-Εισιτήρια: Μονοήμερο προπώληση: 10 ευρώ Μονοήμερο στην πόρτα: 13 ευρώ
-Προπώληση Εισιτηρίων:
Ηγουμενίτσα:στα δισκοπωλεία B-Side και Βρύση, στο βιβλιοπωλείο Κυριαζής
Κέρκυρα: ticketbox
Γιάννενα: Καφέ Σκάλα
Διαδυκτιακά: ticketbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.