Πιο πρόσφατα

20/6/15

Γιάννης Χαρούλης @ Θέατρο Δάσους, 19/6/2015

Μετά από την πολυήμερη βροχή που μας έστειλε δυο μέρες πίσω, η Παρασκευή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, κυρίως για το Γιάννη Χαρούλη και την παρέα του. Η ακυρωθείσα συναυλία της Τετάρτης έτοιμη να ξεκινήσει, και το Θέατρο Δάσους να σφύζει από ζωή.

Για την ακρίβεια, μπαίνοντας στο χώρο το μόνο που έβλεπες απ' άκρη σ' άκρη, από την αρένα μέχρι το υψηλότερο μέρος της κερκίδας, ήταν κεφάλια. Ένα κατάμεστο Θέατρο Δάσους να περιμένει να τιμήσει γι άλλη μια φορά ένα κοπέλι διαφορετικό από τα άλλα.

Ένα χρόνο είχα να τον δω. Μέσα σε έναν χρόνο μεγάλωσε και ωρίμασε, σαν έφηβος. Σαν σωστός έφηβος τα έδωσε και όλα στη σκηνή, πότε παρέα με τους μουσικούς του, πότε μόνος του, αυτός και οι χιλιάδες φίλοι του.

Δικά του τραγούδια αγαπημένα, αλλά και δικά του αγαπημένα τραγούδια, διασκευές σε Παπάζογλου, Χειμερινούς Κολυμβητές και όλα όσα μας συνηθίζει να λέει του Θανάση. Όλα, σε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο πάνω του.


Αλλά είχε κι άλλη παρέα. Η "έκπληξη" ήρθε από πλευράς Ματούλας Ζαμάνη, όπου μαζί με το Γιαννιώ (μας) είπαν τα δικά τους.

Το συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινά σιγά σιγά, και ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο. Η χθεσινή βραδιά είναι μία από αυτές που νιώθεις πως θα κάνουν ένα μπάσιμο στο καλοκαίρι που θα θυμάσαι, με όσους ήταν πάνω και κάτω από τη σκηνή να φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα συντροφιάς, ομορφιάς.


Δεν έλειπαν βέβαια και οι περιπτώσεις όπου από διάφορα σημεία ξεπεταγόταν στους ώμους μικρά παιδάκια, τα οποία... προετοιμάζονται από τώρα.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

Φωτογραφίες: Αναστασία Μανωλούδη
Κείμενο: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.