Πιο πρόσφατα

12/3/15

Πρώτο δείγμα και εξώφυλλο για το νέο άλμπουμ των Muse!

Φήμες, "δηλωσούλες", αναμονή και επιτέλους... η ανακοίνωση για το νέο άλμπουμ των Muse! Δυο δεκαετίες συμπληρώνονται φέτος από το πρώτο ντέμο του συγκροτήματος, και όπως φαίνεται θα το... γιορτάσουν με το έβδομο studio άλμπουμ τους, το οποίο θα φέρει τον τίτλο Drones.

Τι σημαίνει όμως το Drones; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Matt Bellamy, ή τουλάχιστον προσπαθεί: "Κατ' εμέ, οι Drones είναι ψυχοπαθείς υπό μια μεταφορική έννοια, οι οποίοι επιτρέπουν την ψυχοπαθητική συμπεριφορά δίχως διέξοδο. Τον κόσμο τον τρέχουν οι Drones, οι οποίοι χρησιμοποιούν Drones για να μας κάνουν όλους Drones. Αυτός ο δίσκος εξερευνά το ταξίδι ενός ανθρώπου, από την εγκατάλειψη και το χάσιμο κάθε ελπίδας, μέχρι την πλύση εγκεφάλου από το σύστημα για να γίνεις ένας άνθρωπος-ρομποτάκι (drone) και στο τέλος φτάνουμε έως το αναπόφευκτο σχίσμα από τους δυνάστες".

Όπως αφήνεται να εννοηθεί, το άλμπουμ θα έχει μια νοηματική συνέχεια ανάμεσα στα τραγούδια του, "χτυπώντας" σε σημεία που το συγκρότημα αγαπάει να χτυπάει. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για την 8η Ιουνίου, ενώ με αφορμή την ανακοίνωση αυτή το συγκρότημα σημείωσε πως ξεκινάει Βρετανική περιοδεία την ερχόμενη εβδομάδα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την tracklist και το εξώφυλλο του δίσκου:

1. Dead Inside
2. [Drill Sergeant]
3. Psycho
4. Mercy
5. Reapers
6. The Handler
7. [JFK]
8. Defector
9. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones


Λίγες ώρες μετά την πρώτη αυτή ανακοίνωση δόθηκε και το πρώτο δείγμα του άλμπουμ, το αντιμιλιταριστικό τραγούδι Psycho. Το πρώτο επίσημο single παρ' όλα αυτά θα είναι το Dead Inside, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Μαρτίου.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.