Πιο πρόσφατα

14/1/15

Trooper... και σε κουτάκι!

Ποιος δεν γνωρίζει τη μπύρα των Iron Maiden; Ποιος δεν θα ήθελε να τη γευτεί (πράγμα κομματάκι δύσκολο στην Ελλάδα); Πλέον η γνωστή μπύρα Trooper κυκλοφορεί και σε αλουμινένιο κουτάκι του μισού λίτρου. Ήδη 300 χιλ. μονάδες του νέου προϊόντος ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά στις ΗΠΑ.

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη διαδικασία της εμφιάλωσης, από την επίσημη σελίδα της Trooper στο Facebook, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό βίντεο, ντυμένο με... τι άλλο, το κομμάτι Trooper.


Ο Bruce Dickinson προχώρησε σε δηλώσεις για το νέο τύπο εμφιαλώσεως της μπύρας, αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα του αλουμινένιου κουτιού: "Πρώτον, τα κουτάκια είναι πιο εύκολο να ανακυκλωθούν και να συσκευαστούν, παγώνουν γρηγορότερα, και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο ψυγείο σου.

Δεύτερον, δεν σπάνε, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να τα πάρεις μαζί σου σε συναυλιακούς χώρους, αθλητικούς αγώνες, κατασκηνώσεις, παραλίες και φεστιβάλ, όπου τυπικά τα γυάλινα μπουκάλια απαγορεύονται.

Τρίτον, τα αλουμινένια κουτιά παρέχουν προστασία έναντι του φωτός και του αέρα - οι μεγαλύτεροι εχθροί της μπύρας, οπότε η γεύση διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα."

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.