Πιο πρόσφατα

1/11/14

Top10 Οκτωβρίου

Με πολλά νέα τραγούδια, αγαπημένα, αλλά και... καλοκαιρινή διάθεση, παρόλο που πλέον ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνιση του, μαζέψαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για τον Οκτώβριο, και σας τα παρουσιάζουμε.







10. Penny & The Swingin' Cats - Εξωτικό Χαρμάνι [single, 2014]



9. Imam Baildi - Σημείωμα [Imam Baildi III, 2014]



8. Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Από Έρωτα [single, 2014]



7. Semen of the Sun - You Don't Deserve This Song [Radio Adult, 2008]


6. Billy Idol - Postcards From The Past [Kings & Queens Of The Underground, 2014]



5. Joey - Αφεντάδες [single, 2014]


Ο JOEY επανέρχεται, πιο πολιτικοποιημένος από ποτέ. Μετά τα δυο single του νεαρού τραγουδοποιού που ακούσαμε το καλοκαίρι (Πυγολαμπίδα και Ρακί στο Μπαλί) έρχονται οι Αφεντάδες, για να μας θυμίσουν πως "Είσαι αυτό που αφήνεις πίσω σου". Δείτε εδώ το δελτίο τύπου για το τραγούδι.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου


4. Aretha Franklin - I Will Survive (The Aretha Version) [Aretha Sings The Great Diva Classics, 2014]



Πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή, πιο ενδιαφέρουσα και από το Rolling In The Deep για το οποίο όλοι συζητάνε νομίζω. Η βασίλισσα της soul επανέρχεται δυναμικά, ενώ δύσκολα πιστεύει κανείς, βάση φωνής, πως έχει περάσει τα 70.
Άγγελος Μπάκουλας
(Ακούστε τη διασκευή στην Adele εδώ)

3. Πάνος Παπαϊωάννου - Τα Μεροκάματα [single, 2014]


Το τραγούδι με το οποίο γνωρίσαμε (ως ομάδα) την ταλαντούχα τριάδα Παπαϊωάννου - Καραντωνίου - Παπαχαραλάμπους και η μεγαλύτερη τους επιτυχία, μέχρι τώρα. Μας εκφράζει και σε μεγάλο βαθμό, οπότε δεν γινόταν να λείπει από το Top10.
Ζέτα Καρκαμπούνα

2. AC/DC - Play Ball [Rock Or Bust, 2014]



Οι "γέροι" επανέρχονται με νέο δίσκο μετά το 2008, πρώτο χωρίς τον Malcom Young. Το Play Ball είναι το πρώτο δείγμα του Rock Or Bust και βρίσκεται ήδη στο repeat. Ας ελπίσουμε πως οι AC/DC θα συνεχίσουν να "παίζουν μπάλα" προσφέροντας μας αυτό που ξέρουν καλύτερα: αγνό σκληρό ροκ.
Ελπίδα Πουρναρά

1. Foo Fighters - Something From Nothing [Sonic Highways, 2014]



Το πρώτο τραγούδι του Sonic Highways, ηχογραφημένο στο Σικάγο. Το λατρέψαμε από το πρώτο άκουσμα, ιδιαίτερα όταν μάθαμε πως παραγωγός του είναι ο Steve Albini, επί μακρόν παραγωγός των Nirvana. Αναμένουμε έναν σκληρό δίσκο, με στίγμα που ήρθε για να μείνει. Εξάλλου το project από μόνο του είναι αρκετά ιδιαίτερο (λεπτομέρειες εδώ).
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου
Εδώ και εδώ μπορείτε να ακούσετε και τα άλλα δυο single του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.