Πιο πρόσφατα

12/8/14

Κωστής Μαραβέγιας @ K Beach Bar, 9/8/2014

"Tσαλαπατώ"

Κάποιοι το λένε τάσεις φυγής, κάποιοι άλλοι δε το χαρακτηρίζουν ρουτίνα. Μια ρουτίνα που βαραίνει το σώμα και την ψυχή και θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ώσπου έρχεται η στιγμή που κουνάς το δάχτυλο σου και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα κατάμεστο beach bar και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το ολόγιομο φεγγάρι που αντανακλά στην υπεροχή θάλασσα του Ιόνιου έρχεται να "ντύσει" όλο το σκηνικό.

Για στάσου όμως, που βρισκόμαστε; Κάπου στις αρχές του Αυγούστου σε ένα άκρως ειδυλλιακό μέρος. Μέσα στα δέντρα, διακρίνω ανθρώπους καθήμενους, ενώ κάποιοι άλλοι περιμένουν κάτω απ’ το stage ανυπόμονα.

Ξυπνάς απ' του ονείρου το μεθύσι, ή μήπως τώρα ξεκινά;
Το όνειρο έχει τίτλο, Κωστής Μαραβέγιας στο K Beach Bar. Μια μουσική παράσταση για όλους εμάς! Ένα πάρτι γεμάτο ενέργεια και πολύ πολύ μουσική! Αμέσως γυρνώ τον χρόνο πίσω, κάπου στα 18 μου.


Εκεί που χορεύεις σαν τρελή από χαρά και το μόνο που ζητάς είναι το φιλί. Εκεί που οι έρωτες φαντάζουν αιώνιοι και ιδανικοί, εκεί σε πιάνει αγκαλιά ο αγαπημένος σου και σου σιγοτραγουδά στο αυτί Που να βρω μια να σου μοιάζει. Απ' την άλλη μεριά έρχεται να σου θυμίσει με την Λόλα του τα λόγια των κολλητών σου όταν πέφτουν χαμηλά για τον έρωτα. Γι αυτόν  τον έρωτα που σ' έχουν βρει ξενύχτια και ξενύχτια με ατέλειωτες αναλύσεις ως το πρωί.

Λόγια που δεν σε έπεισαν, σκέψεις σε έβαλαν σε πειρασμό να απιστήσεις με Δυο γυναίκες σε μια βραδιά και άλλα τόσα βράδια που περίμενες έξω από την πόρτα και σιγοτραγουδούσες το Άσε με να μπω.

Χορός, ενέργεια, ταλέντο συνώνυμα του Κωστή και της μπάντας του. Αρμονία, συγχρονισμός, εξαιρετική μουσική από μέρους όλων όσων δούλεψαν γι αυτό το αποτέλεσμα. Υπέροχος Κωστής, υπέροχη εφηβική βραδιά.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τα τόσο νεανικά συναισθήματα που μας γεννά κάθε φορά και μια ευχή για το τέλος. Να παραμείνει τόσο δοτικός και γενναιόδωρος  γιατί το κάνει μοναδικά!

υ.γ Αγάπη μόνο. 

Κείμενο - φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/8/14 00:09

    Πολύ όμορφα λόγια!!! :)
    ...κι έχεις πέσει σε όλα μέσα!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you, and may the force be with you.