Πιο πρόσφατα

15/5/14

Ο Dave Grohl παρουσιαστής σε μουσική εκπομπή

Όπως και με τη μουσική του, έτσι και με ό,τι άλλο ασχολείται (καθώς φαίνεται) θέλει να... βάζει παντού το χεράκι του ο Dave Grohl. Ο μουσικός αυτόν τον καιρό ετοιμάζει μια μουσική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει και έχει αναλάβει και την παραγωγή. Το κανάλι που θα την φιλοξενεί είναι το HBO.

Το concept της εκπομπής θα είναι παρόμοιο με αυτό του ντοκιμαντέρ του Sound of City: ο frontman των Foo Fighters θα επισκέπτεται διάσημα στούντιο, πραγματοποιώντας ηχογραφήσεις και μιλώντας με καλλιτέχνες που ηχογράφησαν στο εκάστοτε στούντιο.



Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα επισκεφθεί τα Electrical Audio, του παραγωγού Steve Albini (Nirvana, Page και Plant), Inner Ear Studios, του Don Zientara (όπου είχε ηχογραφήσει η πρώτη μπάντα του Grohl, Scream) και Rancho De La Luna, στα οποία έχουν κατά καιρούς ηχογραφήσει οι Queen Of The Stone Age και οι Arctic Monkeys.

Ακόμη δεν έχει βρεθεί όνομα για την εκπομπή, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον επόμενο χειμώνα και θα φιλοξενήσει πλήθος σπουδαίων μουσικών, μεταξύ των οποίων οι Paul Stanley (KISS), Joe Walsh (Eagles), Nancy Wilson (Heart) κ.α.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.