Πιο πρόσφατα

5/4/14

Πως ζήσαμε το πρώτο Rainy Fest

Εδώ είμαστε, βράδυ Παρασκευής. Ήρεμοι πλέον, και ανακουφισμένοι που όλα πήγαν καλά. Έχουμε αφήσει πίσω μας το πρώτο Rainy Fest και προχωράμε σε άλλα, μα θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν γράφαμε κάτι γι αυτό.



Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε πολύ (και λέγοντας πολύ, εννοούμε ΠΟΛΥ) προετοιμασία για να στηθεί η διοργάνωση, αλλά καταφέραμε στο τέλος της βραδιάς να φύγουμε όλοι χαμογελαστοί, και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Η βραδιά ξεκίνησε με το Joey και τους Ξεκούρδιστους του να μας προετοιμάζουν για την ατμόσφαιρα του πάρτυ που... απογείωσαν οι Kazoo, τόσο με τα δικά τους κομμάτια όσο και με διασκευές σε Μαραβέγια, Μπαλάφα κ.α. Περιττό να πούμε πως χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε όλοι μπροστά χορεύοντας.

Το "2ο ημίχρονο" ήταν πιο ροκ, με τα Φρούτα του Δάσους να μας περνούν σιγά σιγά μεν, αλλά όπως πολύ καλά ξέρουν, από τις μπαλάντες τους μέχρι το ξεσήκωμα της Ρένας και του Για τη στιγμή και μόνο. Η περασμένη ώρα και το δύσκολο της μέρας μας βρήκαν να υποδεχόμαστε τους Marvel Zeroes "οικογενειακά", κάτι που δεν εμπόδισε ούτε τη μπάντα ούτε και εμάς από το να τα σπάσουμε (παραλίγο κυριολεκτικά!).

Ένα μόνο ευχαριστώ είναι απλώς λίγο για τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια μας, στους μουσικούς (οι οποίοι να τονίσουμε πως έπαιξαν αμισθί!), τους ανθρώπους της Μαύρης Τρύπας, αλλά πάνω απ' όλα στον κόσμο και το βροντερό του παρόν!

Κλείνοντας, πριν δώσουμε το "λόγο" στις πολύ δυνατές φωτογραφίες της Ζέτας, να ανανεώσουμε το ραντεβού τόσο στον ιντερνετικό αέρα, όσο και για το επόμενο Rainy Fest, με την ελπίδα η έννοια "κακός χαμός" να βρει τον ορισμό της!

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ, και έχετε το νου σας στο κανάλι μας στο YouTube για τα βίντεο της βραδιάς!

Λάμπρος Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.