Πιο πρόσφατα

10/2/14

Sadahzinia @ Blue Barrel, 9/2/2014

Δύο χρόνια κι ένας μήνας πέρασε από την τελευταία φορά που είδαμε στη Θεσσαλονίκη τη Sadahzinia, όχι ως Active Member, αλλά στα δικά της τραγούδια.


Ένα live που ζητά η Θεσσαλονίκη, και της λείπει - κακά τα ψέμματα, μητέρα δυο μικρών παιδιών δεν είναι για ταξίδια! Να 'μαστε λοιπόν, ίδιο σκηνικό, σε άλλο χώρο πλέον, καθώς το 2014 βρίσκει τους Active Member με νέο μουσικό καταφύγιο, το Blue Barrel, πρώην Γaia Live.

Αν και, φαινομενικά, ο χώρος δεν είναι ο κατάλληλος για ένα τέτοιο live, αυτό δεν πτόησε ούτε τον κόσμο, ούτε και την ίδια τη Sadahzinia. Με περίσσια όρεξη μας οδήγησε στο γνωστό μουσικό ταξίδι, σε παλιά, αλλά και πιο πρόσφατα τραγούδια της, χωρίς να λείπουν και αυτά των Active Member.

Σε ένα Blue Barrel σχεδόν ασφυκτικά γεμάτο, το θλιμμένο λουλούδι του Low Bap μας θύμισε για ακόμα μια φορά το λόγο που την αγαπάμε. Θα λέγαμε μάλιστα πως έδωσε το δικό της... show και δεν άφησε περιθώρια "βαρεμάρας".

Τα καινούρια Μπορούμε Κι Αλλιώς, Ντου Ξελευτερία και Τραγούδα Μας Να Φύγει Το Σκοτάδι πήγαιναν παράλληλα με τα, κλασσικά πλέον, Στου Γιάννη Αγιάννη Την Πόλη, Χίλια Μπουκάλια Καταγής... and so the story goes!

Σε περιπτώσεις όπως της Sadahzinia, όσα λόγια και να γράψεις δεν την χωράνε, μόνο η μουσική της μπορεί. Κάναμε όμως μια προσπάθεια με την εικόνα, η οποία ως γνωστόν ισούται με χίλιες λέξεις.

Για να δείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ, μπείτε εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.