Πιο πρόσφατα

16/4/13

Live Report:Λεωνιδας Μπαλαφας@Gaia Live, 13/4/13


By Anastasia M.
Το βραδακι μιας "ανοιξιατικης μερας",του περασμενου Σαββατου συγκεκριμενα,13 του Απριλη,μας βρηκε στο Γaia Live,στη Θεσσαλονικη,για μια ακομα εμφανιση του Λεωνιδα Μπαλαφα. Ενας καλλιτεχνης προσωπικα αγαπημενος(το εχετε διαπιστωσει μαλον απο καιρο αυτο!) που καθε φορα μετα τις εμφανισεις του αφηνει το ιδιο,αλλα παντα διαφορετικο,χαμογελο... Το live του περασμενου Σαββατου λοιπον αφησε ενα ακομη χαμογελο, παρ' ολο που δεν καταφερα να μεινω μεχρι το τελος, γιατι εστω και μιση ωρα αρκει για να σε κανει να ξεχαστεις απ' ολα και νιωσεις αυτο το ευφορο συναισθημα που δεν καταλαβαινεις απο που σου 'ρχεται οταν τον ακους!
Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απ την αρχη. Οπως την προηγουμενη φορα στην πολη μας(με τους Kazoo), ετσι και το Σαββατο, ειχε μαζι του μια απ' τις νεες μπαντες της πολης, τους An.An.As band, η καπως ετσι, οι οποιοι κινουνται σε γενικες γραμμες στο ιδιο μηκος κυματος με τον Λεωνιδα και αν καποια στιγμη εχετε την ευκαιρια να πατε σε καποια εμφανιση τους, μην τη χασετε!
Ο Λεωνιδας και η μπαντα του ανεβηκαν στη σκηνη, κλασσικα, γυρω στις 11.30, ερχομενοι, επισης
κλασσικα, οχι απ' τα καμαρινια αλλα απ' το μπαρ. Κατι τα ποτα, κατι η παντα ανεβασμενη διαθεση τους, ο χορος ξεκινησε απ' το πρωτο δευτερολεπτο!
By Anastasia M.
Μουσικοι και κοσμος εγιναν μια μεγαλη παρεα, και το "mood" παντα να εναλασσεται, ποτε στα υψη με τον "Παυλο" και το "Θα παρω κεφαλια", ποτε δυο οροφους κατω απ' τη γη με το "Ρημαδιο" και το "Που να γυριζεις". By the way, το τελευταιο σπανια το ακουμε στις εμφανισεις του Μπαλαφα κι εμεις ειχαμε την τυχη να τον ακουμε να μας το τραγουδαει πηγαινοντας προς την εξοδο.
Ο Λεωνιδας αλλα και ολη η μπαντα εκανε ακομα μια καταθεση ψυχης, το ιδιο και ο κοσμος. Καθε εμφανιση τους ειναι μια γιορτη, ποσο μαλλον εδω στην πολη μας που τους απολαμβανουμε δυο με τρεις φορες το χρονο! Μεχρι τις δυο-δυομιση που με βαρια καρδια φυγαμε απ' το χωρο δεν επεφτε ουτε καρφιτσα, και ειναι φυσικο αφου και να θες να φυγεις κατι θα παρει το αυτι σου, κατι θα δεις και θα αλλαξεις γνωμη!
Οσοι εχουν παει εστω και μια φορα σε ενα τετοιο παρτυ, γιατι παρτυ ειναι, με καταλαβαινουν. Η παρεϊστικη ατμοσφαιρα επικρατει στη σκηνη, κατω απ αυτην, αλλα και στο ενδιαμεσο με την αμεση επικοινωνια της μπαντας με τον κοσμο, ακομα και για να κανουν τρακα ενα τσιγαρο η μια γουλια μπυρα (αν και συνηθως ειναι πληρως εξοπλισμενοι σ' αυτον τον τομεα!)...!
Οσοι δεν εχουν παει, καλα θα κανουν να βιαστουν, γιατι οσα report και να διαβασουν, δεν συγκρινεται μ' αυτο που ζεις εκει!
Photos by: Anastasia M.,Lambros Loco













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.